Lees dit aub zorgvuldig voordat u een voedingssupplement van Actinovo gebruikt.

Dankuwel
voor de aankoop van dit product; een revolutionair voedingssupplement. De actieve ingrediënten zijn ingekapseld in liposomen. Met deze liposomale techniek wordt de biologische beschikbaarheid (opname in het spijsverteringssysteem) sterk verhoogd. Het actieve ingrediënt komt daadwerkelijk in de bloedbaan terecht waar het zijn werk kan gaan doen. Effectiviteit!

U vindt op het etiket op de fles belangrijke informatie;

 

Hoe lang is ActiNovo liposomaal houdbaar?

De “zandloper” geeft aan hoe lang het product houdbaar is. Actinovo gebruikt een “ten minste houdbaar tot aan de vermelde datum”.

 

Tot wanneer is ActiNovo liposomaal houdbaar?

Het “geopende potje” geeft aan hoe lang het product houdbaar is na opening; een cijfer en een “W” of een “M”. De W  staat voor weken, de M voor maanden.

 

dosering ActiNovo liposomaal

De “24-uurs klok” geeft de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid in ml ( milliliter) weer en de hoeveelheid van het actieve ingredient in mg (milligram) per dosering.

 

   Voedingswaarden

De voedingswaarden op het etiket worden als volgt vertaald: Cal./Kal. Is het totaal aantal calorieën. Fat/Fett het totale vetgehalte. Sat. Fat de hoeveelheid verzadigde vetten. Sugars/Zucker staat voor suikers. Protein/Eiweiss de hoeveelheid proteïnen (eiwit) en Sodium de hoeveelheid Natriumchloride (zout).

Wij raden u aan om Actinovo 1x per dag te gebruiken met of zonder eten. Waarschuwing; Vergeet aub niet dat Actinovo een liposomale formule is; de effectiviteit is vele malen hoger dan die van iedere soort pil of vloeistof.

 

Smaak van liposomaal

De meeste Actinovo supplementen hebben geen goede smaak en geur, ze zijn niet lekker. Wij zijn van mening dat de functionaliteit vele malen belangrijker is dan geur of smaak. Wij voegen geen: conserveringsmiddelen, kunstmatige smaken, zoetstoffen, soja of welk ander twijfelachtig ingredient toe. U kunt de smaak verbeteren door Actinovo te vermengen met vruchtensap.

Voorkom overdosering. Niet gebruiken bij zwangerschap. Buiten bereik van kinderen houden. Raadpleeg een arts wanneer u andere medicatie gebruikt of indien u ongemakken associeert met het gebruik van Actinovo. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een goed gebelanceerd dieet of een gezonde leefstijl.

 

Schudden voor gebruik

Schudden voor gebruik; Sluiers in de vloeistof kunnen zich voordoen. Koel bewaren na opening. Het product staat onder lichte druk, wat warmte kan opbouwen. Handel met zorg wanneer u de fles opent. Het product kan halfvloeibaar worden in een warme omgeving. Wanneer u twijfelt neem dan alstublieft contact met ons op.

Vitamine C, Vitamine C met Zink, IJzer met vitamine C, Vitamine D, Vitamine K, Vitamine E, Vitamine B12, B-complex, K2 & D3, Kurkuma, Magnesium, Co-enzym Q10, Glutathion, Hyaluronzuur, Resveratrol, Sport-Energizer, Sport-Recovery.

 

Nieuwe liposomale formules

Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met innovatieve formules. Volg ons aub op facebook @liposomale supplementen

Voor vragen bent u welkom bij www.GezondMooiSlank.nl
Laan van de Leeuw 26, in Apeldoorn, op 055-3672000 of stuur een mail naar rinjo@gezondmooislank.nl    Dankuwel voor het gebruik van Actinovo. Dit product is geproduceerd in de EU (Duitsland).

 

gedistribueerd door GezondMooiSlank

055-3672000

 

ActiNovo 055-3672000
ActiNovo kopen in de ActiNovo-shop