Actinovo heeft met haar serie supplementen een unieke en complexe techniek toegepast; het belangrijkse doel is om vitaminen in de bloedbaan te krijgen en niet in het toilet!

 

vergelijking tabletten versus liposomale vloeibare supplementen

 

Tablet, poeder of vloeistof

De meeste voedingssupplementen zijn verpakt in een tablet, een poeder of een capsule. Tabletten zijn onder hoge druk geperst waarbij heel kort een hoge temperatuur optreedt. De hardheid van de tablet is bepalend voor het moment van uiteenvallen. Capsules met of zonder maagsap-resistente coating kunnen op verschillende plaatsen in het lichaam uiteenvallen; in de maag, aan het begin van de dunne darm, halverwege of pas in de dikke darm.

De actieve ingrediënten, de vitaminen, moeten daarna door de darmwand heen om in de bloedbaan te belanden. Via de bloedsomloop komen de ingrediënten bij de organen en de lichaamscellen aan.

 

Effect met supplementen vraagt om een hoge absorptie

Het is met regelmaat moeilijk om aan te tonen wat het effect van voedingssuppletie is. Dat is van erg veel factoren afhankelijk. Ook bloedanalyses geven niet altijd duidelijkheid of een supplement is opgenomen of niet.

ActiNovo heeft zich ten doel gesteld om supplementen te ontwikkelen die de darmwand passeren en die in de bloedbaan terecht komen, die dus geabsorbeerd worden door het lichaam. De techniek; de vitamine inpakken in een laagje fosfolipiden (gemaakt uit zonnebloem-olie). Het lichaam ziet deze liposoom als een vetbolletje, herkent dit als vet en absorbeert het liposoom.

 

Duitse ingenieurs ontdekten een uniek produktie proces

Een uitgekiend algoritme produceert in verschillende stappen de liposomale verpakking van de actieve stoffen zoals vitaminen en kruidenextracten. De vloeistof wordt in verschillende stappen met o.a. drukgolven van 500 bar een homogeen vloeibaar voedingssupplement.

 

Geen toevoegingen

ActiNovo hoeft geen conserveringsmiddelen of smaakstoffen te gebruiken, geen suiker, geen smaakstoffen, geen rommel, alleen de liposomen plus ethanol (alcohol) om de liposomen te beschermen. In plaats van alcohol gebruikt actinovo duindoornbes-extract als conserveringsmiddel, in plaats van alcohol (ethanol). Een puur produkt, soms moet je even wennen aan de smaak, maar je kunt ActiNovo mengen met een lekkere vloeistof zoals sap, water of zuivel.

 

 

ActiNovo maakt het onderscheid in liposomale vitaminen en supplementen.

Waarom kiezen voor de liposomale vitaminen van ActiNovo

Actinovo blijft vernieuwen in liposomale voedingssupplementen. Binnenkort wordt de smaak geoptimaliseerd.

innovaties van actinovo liposomaal vitaminen met smaak
ActiNovo 055-3672000
ActiNovo kopen in de ActiNovo-shop